روز جهانی میکروبیوم2020 | key speakers
15643
rtl,page-template-default,page,page-id-15643,page-child,parent-pageid-15383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

key speakers

سخنرانی آنلاین دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه ی زیست فناوری به مناسبت روز جهانی میکروبیوم 2020

دکتر قانعی به بررسی روندها و کلان روند های موجود در مطالعات میکروبیومی پرداخته و با توجه به پیشرفت های اخیر در ایران و جهان در زمینه ی میکروبیوم، به ارائه ی راهکارهای کاربردی برای پژوهشگران برای برداشتن قدم های مطالعاتی آتی پرداخته اند.

سخنرانی آنلاین خانم دکتر فریبا کوهدانی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه و رژیم درمانی

 

دکتر کوهدانی در مورد ارتباط رژیم غذایی با میکروبیوم روده و تاثیر آن دو بر سلامت بدن ارائه ی خود را انجام دادند

سخنرانی آنلاین دکتر باقر لاریجانی

رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران

 

ارائه ی دکتر لاریجانی در مورد اهمیت میکروبیوتا در بلوغ سیستم ایمنی، بیماری زایی و همچنین نقش میکروبیوم در اپیدمی کرونا می باشد.

سخنرانی آنلاین دکتر Andrea Masotti از اساتید بیمارستان Bambio Gesu شهر رم ایتالیا و عضو هیئت علمی بین المللی تیم تحقیقاتی میکروبیومولوژی

دکتر Masotti در این ارائه ی آنلاین در مورد تاثیرات رژیم غذایی بر میکروبیوتا و اهمیت فراوانی و گوناگونی گونه های مختلف باکتریایی در دستگاه گوارش ما، برای حفظ سلامتی بدن صحبت کردند.

سخنرانی آنلاین دکتر سید داور سیادت، رییس مرکز تحقیقات میکروبیولوژی انستیتو پاستور ایران و

مدیر گروه تحقیقات میکروبیومولوژی ایران

در این ویدئو، دکتر سیادت به ارائه توضیحات در مورد نحوه روند پیشرفت مطالعات میکروبیوم در طی دهه های اخیر تا کنون می پردازند.

سخنرانی آنلاین دکتر محمدرضا زالی، رییس پژوهشکده ی کبد و گوارش بیمارستان طالقانی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

ارائه ی ایشان در مورد محور پر اهمیت روده-کبد و نقش میکروبیوتا در تنظیم این محور می باشد.

فایل پاورپوینت ارائه ی دکتر زالی را از اینجا می توانید دانلود کنید.